Kapsalon

 

 

 

KapsalonIs je haar toe aan een knipbeurt of heb je zin in een heel nieuwe coupe? Marimorphose is een dames-en herenkapsalon, waar je terecht kunt voor diverse behandelingen.

Wassen Knippen Finish

Na zorgvuldig overleg over jouw haartype en wens, wassen we je haar met een shampoo en eventueel conditioner, die past bij jouw gewenste coupe, maken we je coupe persoonlijk en volgt een finish met één van onze professionele styling producten.

Wassen Knippen Föhnen

Na een goed overleg over je gewenste kapsel en behandeling, wassen we jouw haar met een shampoo en eventueel conditioner, die past bij je coupe. Vervolgens knippen we de coupe en zorgen we voor een persoonlijke styling met föhn, stijltang en / of krultang. Door middel van onze professionele producten die bij je gewenste coupe passen, zorgen we ervoor dat je kapsel in model blijft, zodat je er langere tijd geen omkijken naar hebt.

Kapsalon

 

Kleuring

Met onze professionele haarkleuringen creëren we een mooie haarkleur en optimale glans. We bespreken de gewenste kleur zorgvuldig en brengen de met zorg uitgekozen kleur vervolgens aan op de aanzet en behandelen de lengte.

Folies

Er zijn veel mogelijkheden met folies. Met folies kunnen we kleine veranderingen aanbrengen, zoals een paar highlights, voor een mooie kleurnuance. Met folies kunnen we je zelfs een compleet andere look geven, met diverse bij elkaar passende kleuren, zoals lichte en donkere tinten. Of kunnen we opvallende accenten in kleuren als rood, blauw, paars, koper of zelfs groen creëren. Je merkt het; alles is mogelijk met folies.

Kapsalon

Bruidskapsels

Op een dag als je trouwdag is het zeker zo belangrijk dat je haar goed geknipt en gestyled is. Daarvoor willen we graag klaar staan. Je kunt een afspraak maken voor een proefkapsel en proef make-up in de salon. Op de grote dag zelf, kun je naar de salon komen. Maar, als je dat wilt, kunnen we jouw bruidskapsel en make-up ook bij je thuis verzorgen. Zelfs het bijwerken van het kapsel op locatie voor het avond gedeelte behoort tot de mogelijkheden!

Kapsalon

 

 

Reageren is niet mogelijk