Kapsalon producten

In de kapsalon werken wij met de volgende producten:

Kapsalon producten

L’anza         

L’ANZA is het eerste en enige merk dat daadwerkelijk HealingHaircare biedt.Alle producten hebben een helende werking en bouwen het haar van binnenuit op.Naast de bekende Healing-collectie biedt L’ANZA ook een exclusieve Advanced Healing-collectie.

Tevens werken wij ook met de haarkleuring van de L’anza. Deze buitengewone kleurseriemaakt gebruik van dezelfde beproefde technologie als Healing Haircare. Het resultaat: rijke en levendige kleuren met een onovertroffen kleurdiepte… en de langst mogelijke houdbaarheid. De Color Attachment Technology bevat het Keratin Healing System en Flower Shield Complex in de Haircolor, Cream Developers en Decolorizer. Voor exact de juiste tint en kleurhoogte. L’ANZA Healing Haircolor kan gebruikt worden als verf, kleur en kleurspoeling. Gemakkelijk en zuinig in gebruik, met een schitterend resultaat – en dat alles in één tube!

 

Kapsalon producten

Moroccanoil

 

Het merk Moroccanoil is opgericht door Carmen Tal. De inspiratie heeft zij gehaald uit haar bezoeken aan Israel waar zij de toen verbazingwekkende Arganolie behandelingen heeft ervaren. De resultaten waren verbluffend en dit was het uitgangspunt voor de oprichting van Moroccanoil.

Elk product van Moroccanoil is speciaal ontwikkeld om zowel simpel als effectief te zijn met authentieke ingredienten die ervoor zorgen dat het haar er gezonder uitziet en aanvoelt. Moroccanoil Treatment en Treatment Light zijn unieke formules met arganolie die onmiddelijk worden opgenomen in het haar. Deze producten maken ieder haartype zijdezacht en geven een ongekende glans. Een uniek conditioning, styling en finishing product in 1! Herstelt, revitaliseert en stimuleert. Naast de Oil Treatments bestaat het assortiment van Moroccanoil ook uit shampoos, conditioners, maskers, intense curl cream, styling cream, curl producten, scalp treatments en een glimmer shine spray.

 

Reageren is niet mogelijk