Schoonheidssalon

Schoonheidssalon

Naast een kapsalon is Marimorphose ook een schoonheidssalon waar je terecht kunt voor een deskundig huidadvies en een ruime keuze aan schoonheidsbehandelingen, die kan variëren van het epileren van de wenkbrauwen, harsen van het gezicht en lichaam tot het aanbrengen van (bruids)make-up. Een echt wellness gevoel ervaar je tijdens de huidverbeterende gezichtsbehandelingen en ontspannende lichaamsbehandelingen.

 

In de schoonheidssalon van Marimorphose werken wij met de volgende producten:

S.P.A. Société provencale d’Aromatherapiespa

Alle producten van S.P.A.  bevatten plantenoliën en etherische oliën van vruchten, planten, granen en zaden. Ontwikkeld met de modernste technieken. Ze geven een intensieve verzorging aan de huid door de werkzame concentraties van de etherische oliën. Hierdoor worden alle huidfuncties ondersteund en verbeterd. Jouw huid krijgt zo meer weerstand tegen alles wat haar beïnvloed en ziet er zichtbaar beter uit. Het geeft jou een natuurlijke en individuele verzorging. Elke dag weer!

Les Gavots de provence

les gavots

Is een 100% natuurlijke verzorgingslijn. Het komt uit hetzelfde laboratorium in Zuid-Frankrijk als S.P.A. De ingrediënten voor de producten zijn zorgvuldig geselecteerd uit bloemen, planten en kruiden waardoor de Provence zo bekend is. Ze bestaan uit plantenoliën, bloemenwaters, etherische oliën, plantenextracten en vruchtenextracten. De producten hebben een heerlijke geur en een heilzame werking.

Schoonheidssalon

 

 

Reageren is niet mogelijk