Schoonheidsbehandelingen

Voor een deskundig huidadvies, huidverzorging/verbetering en gewoon een heerlijk ontspannende behandeling met natuurlijke producten ben jij bij ons aan het juiste adres.

Welke behandeling jij ook kiest, wij vragen naar jouw wensen en zorgen ervoor dat jij je heerlijk kunt ontspannen en even de dagelijkse beslommeringen kunt vergeten. Met een rustgevend muziekje op de achtergrond en op een naar wens verwarmde stoel is dit zeker gegarandeerd.

 

Deelbehandelingen

wenkbrauw* Epileren/harsen wenkbrauwen

Door middel van hars worden de ongewenste haren verwijderd. Ook de donshaartjes worden door deze methode goed meegenomen. Daarna wordt er met een pincet het gewenste model in de wenkbrauwen gemaakt. Wanneer iemand overgevoelig voor hars is kunnen de wenkbrauwen ook zonder hars mooi in vorm geëpileerd worden.

* Harsen bovenlip, kin en wangen

Ongewenste beharing in het gezicht is erg vervelend. Door het te laten harsen ben je hier een aantal weken vanaf zonder dat het stoppelig, sneller en donkerder terug komt. In het gezicht werken we met azuleen hars. Dit is een hele milde hars waar de huid vrijwel nooit vervelende reacties op krijgt.

* Verven wenkbrauwen en/of wimpers

Met speciale wenkbrauw en wimperverf kun jij jouw wenkbrauwen en wimpers wat meer laten “spreken” door ze donkerder te laten verven. Met een minuut of 5 hebben we dit al voor jou bereikt. Er is keuze uit verschillende natuurlijke kleuren: licht bruin, bruin, donker bruin, kastanje bruin, grijs, zwart en blauwzwart.

* Harsbehandelingen

Met een harsflacon wordt de hars op de lichaamsdelen aangebracht waarna er met een kartoenen strip de hars en haren van de huid verwijderd worden. Benen, armen, oksels, rug , borst en de bikinilijn kunnen op de wijze onthaard worden met een lange tijd een gladde huid tot gevolg. Zelf voor de gevoelige huid is dit geen probleem omdat we beschikken over verschillende harssoorten en deze aan de huid kunnen aanpassen.

 

Gezichtsbehandelingen

* Aromatherapie deluxe gezichtsbehandeling  90 min

Een luxe doelgerichte behandeling van S.P.A.

Reinigen, granenpeeling, etherische olie aangepast aan het huidtype met vulkanisch masker, onzuiverheden verwijderen,  epileren wenkbrauwen, vruchtenpakking aangepast aan het huidtype afgedekt door een kleimasker, heerlijke massage  van het decolleté, schouder en nek en ter afsluiting een heerlijke crème van S.P.A.

Ook mogelijk in combinatie met een bindweefselmassage van het gezicht voor een betere doorbloeding en productopname.

* Facialtreatment Les Gavots 60 minuten

Een mooie verzorgende behandeling van Les Gavots.

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren van de wenkbrauwen, verzorgend crème masker aangepast aan de huidconditie, ontspannende massage van het decolleté, schouders en nek en afsluitend een volle dagcrème van Les Gavots.

* On the run facial treatment Les Gavots 30 minuten:

Voor een korte maar toch effectieve reiniging of voor mensen die even weinig tijd hebben maar de huid wel een oppepper willen geven een ideale behandeling.

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen en een volle dagcrème van Les Gavots.

 

 

 

NIEUW bij Marimorphose Beauty & Hair, Jeugdbehandeling!:

Met S.P.A. kunnen we verschillende vormen van acne allemaal doeltreffend behandelen. De beste behandeling is de preventieve. Veel pubers krijgen in meer of mindere mate te maken met een onzuivere huid of beginnende acne. Het is belangrijk dat de huid zo snel mogelijk de beste verzorging krijgt.
Jeugdbehandeling 45 minuten
* De behandeling start met het drinken van 100 ml water met een pompje siroop onzuivere huid voor huidverbetering van binnenuit.
* Reiniging met start-up voor een snelle en doeltreffende reiniging van de huid.
* Verwijderen ontstoken onzuiverheden.
* Er worden 4 druppels TT acne in de handen gedruppeld, om de oorzaak van de onzuivere huid ook inwendig aan te pakken.
* Granenpeeling, extra diepte werkend om de huid goed schoon te maken.
* Verwijderen overige onzuiverheden.
* Vruchtenmasker van gelyofiliseerde appel en komkommer.
* Ontstekingen worden aangestipt met anti-septique om de ontsteking tegen te gaan
* De behandeling wordt afgesloten met de crème hydrafluide Purifiante voor de verzorging.
* Je krijgt een folder over acne mee naar huis en een heerlijk recept om ook aandacht te besteden aan de voeding gerelateerd met een onzuivere huid.

Reageren is niet mogelijk