Schoonheidsbehandelingen

 

 

Deelbehandelingen

wenkbrauw* Epileren/harsen wenkbrauwen

Door middel van hars worden de ongewenste haren verwijderd. Ook de donshaartjes worden door deze methode goed meegenomen. Daarna wordt er met een pincet het gewenste model in de wenkbrauwen gemaakt. Wanneer iemand overgevoelig voor hars is kunnen de wenkbrauwen ook zonder hars mooi in vorm geëpileerd worden.

* Harsen bovenlip, kin en wangen

Ongewenste beharing in het gezicht is erg vervelend. Door het te laten harsen ben je hier een aantal weken vanaf zonder dat het stoppelig, sneller en donkerder terug komt. In het gezicht werken we met azuleen hars. Dit is een hele milde hars waar de huid vrijwel nooit vervelende reacties op krijgt.

* Verven wenkbrauwen en/of wimpers

Met speciale wenkbrauw en wimperverf kun jij jouw wenkbrauwen en wimpers wat meer laten “spreken” door ze donkerder te laten verven. Met een minuut of 5 hebben we dit al voor jou bereikt. Er is keuze uit verschillende natuurlijke kleuren: licht bruin, bruin, donker bruin, kastanje bruin, grijs, zwart en blauwzwart.

* Harsbehandelingen

Met een harsflacon wordt de hars op de lichaamsdelen aangebracht waarna er met een kartoenen strip de hars en haren van de huid verwijderd worden. Benen, armen, oksels, rug , borst en de bikinilijn kunnen op de wijze onthaard worden met een lange tijd een gladde huid tot gevolg. Zelf voor de gevoelige huid is dit geen probleem omdat we beschikken over verschillende harssoorten en deze aan de huid kunnen aanpassen.

 

 

Reageren is niet mogelijk